Детокс – нещата, които трябва да знаеш

Детокс Heat Food

„Консумацията на определени храни, преяждането по време на празниците, замърсените въздух, вода и околна среда, правят прочистването на организма и тялото по-важна задача от когато и да било.“

Какво е детокс?

Най-общо казано детоксикацията е процес, при който променяме хранителните си навици, за да изчистим организма си от натрупаните токсини и свободни радикали. Тези промени обикновено включват въздържане от вредни навици и ограничаване консумацията на определени храни и напитки.

Детокс Heat Food

Защо организмът ни се нуждае от детокс?

Консумацията на определени храни, преяждането по време на празниците, замърсените въздух, вода и околна среда, правят прочистването на организма и тялото по-важна задача от когато и да било.

Натрупаните токсините и свободните радикали в тялото могат да доведат до отслабване на имунна ни система, правейки тялото ни силно податливо на хронични и други сериозни заболявания, като някои форми на рак, сърдечно-съдови заболявания, диабет, натрупване на излишни килограми , кожни проблеми, болест на Алцхаймер и др.

Как ще ни повлияе спазването на детокс режим?

Спазването детокс режим за определен период от време (например 5 дни) би повлияло положително на организма, тъй като ще доведе до прочистването му от натрупаните токсини и свободни радикали, което от своя страна ще допринесе за повишаване на енергията и обмяната на веществата, подпомагане на храносмилането, подсилване на имунната система и подобряване на състоянието на чревната флора в организма.

Детокс менюто не е създадено с цел постигане на бързо и лесно отслабване в рамките на няколко дена.

Детокс Heat Food

Какво включва меню Детокс от HEAT Food?

Меню „Детокс“ е изготвено за период от 5 дена, като включва консумация на смутита, в някои случаи по желание на клиента ограничено количество протеин, приет под формата на бяло месо и риба, много плодове и свежи зеленчуци.

За кого е подходящо меню Детокс от HEAT Food?

Детокс меню

Менюто е подходящо за всички хора, като тези, които имат здравословни проблеми, следва да се консултират предварително с лекуващия ги лекар преди да започнат режима.

Ако ти е трудно да планираш предварително храната си за деня, често изпускаш хранения, не искаш да обикаляш различни магазини и пазари в търсене на най-добрите продукти, нямаш време за пазаруване, готвене и предварителна подготовка на храната.

Свържи се с нас и ние ще направим всичко това вместо ТЕБ!