Хранене с абонамент – защо да го избера?

хранене с абонаментХраненето с абонамент може да ти помогне повече, отколкото си представяш!

 

 

 

 

Имаш желанието, но не и времето.

Вярваш във важността на приетите хранителните нутриенти, необходими за поддържане на здравословно физическо състояние на организма?

Писнало ти е от нездравословни диети, които не водят до никакви резултати?

Спортуваш активно, но нямаш време в забързаното ежедневие да обикаляш всички хранителни магазини/пазари, за да избереш най-пресните и качествени продукти за приготвянето на здравословна храна за целия ден?

Желаеш да се отървеш от вредните си навици и искаш да промениш/подобриш начина си на живот?

Стани част от семейството на H-EAT Food и нека заедно да извървим пътя към промяната. Помогни ни да докажем, че балансираният хранителен режим е важна и неизменна част от нашето ежедневие и трябва да се превърне в начин на живот. Всичко е възможно с цялостен хранителен абонамент.

Направи първата крачка и се свържи с нас.

 

Ще получиш нужното внимание.

Ние ще ти обърнем индивидуално внимание и ще ти приготвим здравословно дневно меню, съобразено с твоето ежедневие, което ще е съставено от висококачествени нутриенти, необходими за поддържане на пълноценен и здравословен начин на живот. С абонамента за хранене ще получаваш дневните менюта всяка сутрин на удобно за теб място.

Наясно сме, че всяка една промяна е трудна и изисква време и упоритост. Всяко ново начинание коства много усилия и ангажираност, преди то да се превърне в част от нашето ежедневие.

 

Ще се освободиш за по-приятни занимания.

Знаем, че мисълта за търсене и подбиране на подходящата диета, която да започнеш, изборът и пазаруването на всички необходими продукти, приготвянето на здравословни ястия за целия ден, както и спазването на определен хранителен режим е затормозяваща и изисква отделянето на много време. Време, което в забързаното ежедневие и ангажиментите към работодател, семейство и приятели, не можеш да отделиш.

Представи си, че вече ти отпада задължението да мислиш какво да хапнеш и от къде да си го купиш. Ние не само ще изберем най-висококачествените, свежи и пълноценни продукти, които ще приготвим по начин, които запазва всички полезни вещества, необходими за организма, но и ще ти ги доставим в удобно за теб време и място. Спестяването на това време през деня, ще ти даде възможност да се концентрираш върху промяната в начина ти на живот, изпълнението на диетата и стартирането на вече изграден тренировъчен режим. В допълнение на това екипът на H-EAT Food и нашите партньори – специалисти в областта на спорта и биомеханиката на човека, ще ти помогнем да подобриш хранителния и тренировъчния си режим. Ние вярваме, че правилното управление на времето ни води към успех.

 

По-лесно е с надеждна подкрепа.

Постигането на всеки един успех е труден процес, изискващ търпение и упоритост. Няма вълшебно хапче, което с лекота ще те отведе до крайната цел. Нужно е желание, воля и отдаденост. Пътят е бавен и осеян с много препятствия, но винаги е по-лесно, когато е споделен с партньор, който винаги е до теб и те подкрепя. Ние ще бъдем твоя партньор, който ще ти помага, разбира, мотивира и няма да те критикува. Ти от своя страна покажи на какво си способен. Възползвай се от възможността, която ти предоставяме и спри да следваш ограничения. Предизвикай себе си, безкомпромисността ти и сподели процеса на промяната с нас.

 

Не губи повече време в лутане, а ни се довери. Нека промяната започне ДНЕС.