HEAT е компания, която ти предоставя възможността да подобриш начина си на живот и да елиминираш вредните си навици. Ние ще приготвим за теб вкусно и здравословно дневно меню, което ще ти доставим в удобно за теб време и място.

Вярваш във важността на приетите хранителните нутриенти, необходими за поддържане на здравословно физическо състояние на организма? Писнало ти е от нездравословни диети, които не водят до никакви резултати? Спортуваш активно, но нямаш време в забързаното ежедневие да обикаляш всички хранителни магазини/пазари, за да избереш най-пресните и качествени продукти за приготвянето на здравословна храна за целия ден? Желаеш да се отървеш от вредните си навици и искаш да промениш/подобриш начина си на живот?

Стани част от семейството на Heat Food и нека заедно да извървим пътя към промяната. Помогни ни да докажем, че балансираният хранителен режим е важна и неизменна част от нашето ежедневие и трябва да се превърне в начин на живот.

Нашата мисия

Да докажем, че балансираното хранене и физическата активност e начин на живот, който неизменно ще подобри здравословното ти състояние, ще подсили имунната система, ще повиши производителността, умствените и физически възможности на организма.

100% органични продукти

Хранителните режими, предлагани от HEAT, включват подбрани висококачествени, органични и пресни (незамразявани) продукти, необходими за поддържането на пълноценен и здравословен начин на живот. Всяко едно от предлаганите от нас ястия е приготвено от нашия шеф готвач, по специална технология запазваща всички макро и микронутриенти и предварително тествани от нашия екип от специалисти.

Индивидуално отношение

Екипът на HEAT ще ти обърне индивидуално внимание и ще приготви здравословно дневно меню, съобразено с твоето ежедневие и предпочитания към определен тип храни. Ние може да приготвим дневното меню по предварително изпратен от теб режим на хранене.

В допълнение по време на целия процес на промяна, ние ще бъдем твоят партньор, който ще ти помага в избора на най – подходящия хранителен и тренировъчен режим. Екипът на HEAT ще ти окаже нужното съдействие независимо от затрудненията и въпросите, които имаш при работата със сайта, спазването на хранителния и/или тренировъчния режим.

Повече време за себе си

Забрави за времето, което си отделял за планиране, пазаруване, намиране на подходящи рецепти, приготвяне на здравословно меню за целия ден. Представи си, че вече нямаш ангажимент да мислиш какво ще хапнеш и от къде да си го купиш. Всеки ден ще получаваш вкусна, прясна, здравословна храна, съобразена с предпочитания ти.

Спестеното време може да бъде използвано за постигане на желани цели, промяна на навици и начин на живот, концентриране върху изпълнението на диетата, стартиране на вече изграден тренировъчен режим, както и повече време за семейството и приятелите.

Удобно и лесно

Получаваш разнообразна и здравословно приготвена храна, която ще бъде доставена до определен от теб адрес, независимо от това къде се намираш в град София. Единственото, което трябва да направиш е да избереш най-подходящото за теб меню или да се свържеш с нас, за да ти изготвим режим, който е съобразен с целите и ежедневните ти ангажименти.

Ти заслужаваш най-доброто, а ние ти го предоставяме!

Защо HEAT Food - Удобно и лесно
Защо HEAT Food - Удобно и лесно

„Страхотно фитнес меню, висококачествена храна, всичко приготвено отлично и доставено винаги навреме. Силно препоръчвам!“

Адриан

„Благодарим, че се съобразявате с нашите нужди и предпочитания. Храната е вкусна и разнообразна, а поръчките и доставката – винаги коректни и навреме.“

Николета

„Много съм доволна от храна, изключително прясна е винаги, изготвена изцяло спрямо моите предпочитания.“

Виктория

„Thank you and your team for making my vacation brighter and healthier.“

Nikita

„Бих искала да ви кажа, че съм страшно доволна от храната, която приготвяте, и от това, че се чувствам по-добре и вече виждам резултати.“

Лора

„Thank you for your kind deliveries. Thanks to you I managed to loose 22kg, which is I guess quite an achievement. Keep doing a good job.“

Greg

„Много ви благодаря. Страхотно се чувствам. :)“

Елена

„Храната беше супер… Наистина беше вкусно, дори и това, което по принцип не ям. Благодаря!“

Вероника
„Менюто е чудесно.“
Емил

Ние ще ти обърнем индивидуално внимание и ще ти приготвим здравословно дневно меню, съобразено с твоето ежедневие, което ще е съставено от висококачествени нутриенти, необходими за поддържане на пълноценен и здравословен начин на живот.

Наясно сме, че всяка една промяна е трудна и изисква време и упоритост. Всяко ново начинание коства много усилия и ангажираност, преди то да се превърне в част от нашето ежедневие.

Знаем, че мисълта за търсене и подбиране на подходящата диета, която да започнеш, изборът и пазаруването на всички необходими продукти, приготвянето на здравословни ястия за целия ден, както и спазването на определен хранителен режим е затормозяваща и изисква отделянето на много време. Време, което в забързаното ежедневие и ангажиментите към работодател, семейство и приятели, не можеш да отделиш.

Представи си, че вече ти отпада задължението да мислиш какво да хапнеш и от къде да си го купиш. Ние не само ще изберем най – висококачествените, свежи и пълноценни продукти, които ще приготвим по начин, които запазва всички полезни вещества, необходими за организма, но и ще ти ги доставим в удобно за теб време и място. Спестяването на това време през деня, ще ти даде възможност да се концентрираш върху промяната в начина ти на живот, изпълнението на диетата и стартирането на вече изграден тренировъчен режим. В допълнение на това екипът на Хийт Нутришън и нашите партньори – специалисти в областта на спорта и биомеханиката на човека, ще ти помогнем да подобриш хранителния и тренировъчния си режим. Ние вярваме, че правилното управление на времето ни води към успех.

Постигането на всеки един успех е труден процес, изискващ търпение и упоритост. Няма вълшебно хапче, което с лекота ще те отведе до крайната цел. Нужно е желание, воля и отдаденост. Пътят е бавен и осеян с много препятствия, но винаги е по – лесно когато е споделен с партньор, който винаги е до теб и те подкрепя. Ние ще бъдем твоя партньор, който ще ти помага, разбира, мотивира и няма да те критикува. Ти от своя страна покажи на какво си способен. Възползвай се от възможността, която ти предоставяме и спри да следваш ограничения. Предизвикай себе си, безкомпромисността ти и сподели процеса на промяната с нас.

Не губи повече време в лутане, а ни се довери. Нека промяната започне ДНЕС.