fbpx

Здравословни менюта

Начало/Здравословни менюта

Здравословните менюта, предлагани от HEAT, включват подбрани висококачествени, органични и пресни (незамразявани) продукти, необходими за поддържането на пълноценен и здравословен начин на живот.

Всяко едно от предлаганите от нас ястия е приготвено от нашия шеф готвач, по специална технология запазваща всички макро и микронутриенти и предварително тествани от нашия екип от специалисти.

Популярни менюта

Микс суперхрани

Свържи се с HEAT специалист или поръчай по телефона

1300 калории дневно

2000 калории дневно

3000 калории дневно

Поръчка на здравословни менюта

Може да поръчай онлайн на heatfood.bg, по телефон 0888 606 075 или на имейл info@heatfood.bg.

Поръчки за следващия работен ден се приемат до 13:00 ч. Може да избереш конкретните дати за доставка от календара в страницата на менюто.

При поръчка на дневно меню за събота е необходимо заявката да бъде направена в четвъртък, тъй като приготвените ястия се доставят в петък.

Доставка на здравословни менюта

Цена на доставката 3.00 лв. на ден.

Извършва се в периода от 07:00 ч. до 11:00 ч. на посочено от теб място.

„Страхотно фитнес меню, висококачествена храна, всичко приготвено отлично и доставено винаги навреме. Силно препоръчвам!“

Адриан

„Благодарим, че се съобразявате с нашите нужди и предпочитания. Храната е вкусна и разнообразна, а поръчките и доставката – винаги коректни и навреме.“

Николета

„Много съм доволна от храна, изключително прясна е винаги, изготвена изцяло спрямо моите предпочитания.“

Виктория

„Thank you and your team for making my vacation brighter and healthier.“

Nikita

„Бих искала да ви кажа, че съм страшно доволна от храната, която приготвяте, и от това, че се чувствам по-добре и вече виждам резултати.“

Лора

„Thank you for your kind deliveries. Thanks to you I managed to loose 22kg, which is I guess quite an achievement. Keep doing a good job.“

Greg

„Много ви благодаря. Страхотно се чувствам. :)“

Елена

„Храната беше супер… Наистина беше вкусно, дори и това, което по принцип не ям. Благодаря!“

Вероника
„Менюто е чудесно.“
Емил

Често задавани въпроси

Кой готви за Вас?2022-07-10T10:26:02+03:00

HЕАТ Mенюта се приготвят от нашия шеф готвач, който е спечелил редица международни награди. Ястията се приготвят в професионална кухня, отговаряща на всички законови изисквания и разполагаща с всички необходими сертификати.

Какви продукти ще консумирате?2022-07-10T10:25:43+03:00

Предлаганите от нас дневни менюта са съставени от висококачествени и екологично чисти продукти, приготвени по здравословен начин, запазващ полезните за организма вещества. Продуктите, които използваме са пресни – не замразявани, закупени от директно от производители, разположени в различни части на страната. Хранителният режим се изготвя от нашия екип от специалисти, които съобразяват съставките, калорийния прием, количеството на храната, на база на предоставената от теб информация свързана с начина на живот, физическа активност, поставена крайна цел, предпочитания към храната и др. Всеки клиент, който е поръчал седмичен или месечен абонаментен план ще получава по електронната си поща информация за подготвената хранителна програма за предстоящата седмица. Нашият екип ще очаква от всеки клиент одобрение на седмичното меню, както и допълнителни насоки относно необходимостта от промяна в състава, хранителна непоносимост или алергии към определена храна.

Как Ви доставяме храната?2022-07-10T10:25:10+03:00

Доставката на изготвените ежедневни менюта се извършва на посочено от теб време и място в специализирани за целта транспортни средства.

Как се заплаща?2022-07-10T10:24:53+03:00

Начинът на плащане зависи от типа на заявения абонаментен план. При поръчка на седмичен или месечен абонаментен план, плащането се извършва по банков път в началото на всяка седмица или в първия ден от месеца при поръчка на месечен абонаментен план.

Как се изготвя програмата?2022-07-10T10:24:23+03:00

Екипът на HEAT ще ти обърне индивидуално внимание и ще приготви здравословно дневно меню, съобразено с твоето ежедневие и предпочитания към определен тип храни. Ние може да приготвим дневното меню по предварително изпратен от теб режим на хранене.

В допълнение по време на целия процес на промяна, ние ще бъдем твоят партньор, който ще ти помага в избора на най – подходящия хранителен и тренировъчен режим. Екипът на HEAT ще ти окаже нужното съдействие независимо от затрудненията и въпросите, които имаш при работата със сайта, спазването на хранителния и/или тренировъчния режим.

Индивидуален хранителен режим

В случай, че не си сигурен кое меню да избереш, ние ти препоръчваме на попълниш нашата анкетна карта или да се свържеш с нашия екип. Анкетната карта, съдържа въпроси свързани с твоето ежедневие, начин на живот, спортна активност, крайна цел, алергии, непоносимост и т.н. След получаване на анкетната карта, ние ще се свържем с теб по телефон.

Отговорът на въпросите ще ни помогнат да изготвим индивидуално меню, при което калорийният прием и белтъчините ще бъдат изчислени на база на теглото, начина на живот, физическа активност и др. показатели от индивидуалния план, а количеството мазнини и въглехидрати на база на индивидуалните показатели и като процент от общия калориен прием.

Здравословното хранене само по себе си води до подобряване на общото състояние на организма, обмяната на веществата, подпомагане на храносмилането, подсилване на имунната система и подобряване на състоянието на чревната флора в организма, тонизира и повишава възможността за физическо и умствено натоварване.

Спортът съчетан със здравословен начин на хранене, търпение и последователност, неминуемо води до постигане на поставените цели и подобряване на физическите възможности, тренировъчната производителност и постигнатите резултати.

Заглавие

Отидете нагоре