Как да избера най-подходящото за мен меню?

Кой режим да избера

H-EAT менютата са няколко вида: Баланс, Фитнес, Енерджи, Вегетарианско, Кето и Детокс. Предлагаме и възможност за изготвяне на изцяло индивидуални менютата, според личните предпочитания и цели.

Какво представлява абонаментното меню на H-EAT Food?

Здравословните менюта, предлагани от H-EAT, включват подбрани висококачествени, органични и пресни (незамразявани) продукти, необходими за поддържането на пълноценен и здравословен начин на живот. Всяко едно от предлаганите от нас ястия е приготвено от нашия шеф готвач, по специална технология запазваща всички макро и микронутриенти и предварително тествани от нашия екип от специалисти.

Дневните менюта включват закуска, обяд, междинно хранене и вечеря с фиксиран калориен прием. Храната се доставя всяка сутрин до адрес на клиента.

Какви са видовете менюта на H-EAT Food?

H-EAT менютата могат да бъдат разделени на 7 основни типа:

  • Баланс меню
  • Фитнес меню
  • Енерджи меню
  • Вегетарианско меню
  • Кето меню
  • Детокс меню
  • Индивидуално меню

Меню Баланс

Менюто Баланс на H-EAT Food

Менюто „Баланс“ е хранителен режим, при който съотношението между макронутриентите е 40% протеин, 40% въглехидрати и 20% мазнини. Този хранителен режим е изключително разнообразен от гледна точка на различните видове макронутриенти, които могат да се консумират – различни видове месо, риба, макаронени изделия, ориз, сладък картоф, различен вид зеленчуци, плодове и други. Консумацията на масла и мазнини е умерена. Заложените хранения са разпределени между 3 и 5 пъти на ден, в зависимост от твоето ежедневие, поставена крайна цел, калориен прием и т.н

Режимът е подходящ за сваляне на килограми и редуциране на подкожни мазнини.

Предназначен е както за активни спортисти, така и за хора, които работят в офис и нямат достатъчно време да спортуват.

Фитнес меню

Фитнес менюто на H-EAT Food

Менюто „Фитнес“ е хранителен режим, , при който съотношението между макронутриентите е 30% протеин, 40% въглехидрати и 30% мазнини. В този хранителен план се включват основно месо, риба, оризови и зърнени култури, плодове и зеленчуци. Консумацията на масла и мазнини е умерена. Заложените хранения са разпределени между 4 на ден – закуска, обяд, междинно хранене и вечеря.

При този хранителен режим е изключително важно въглехидратите, които се приемат да са с нисък гликемичен индекс и да не водят до повишаване на стойностите на кръвната захар в тялото.

Режимът е подходящ за качване на мускулна маса и изчистване на подкожните мазнини. Предназначен е за хора, които активно спортуват.

Меню Енерджи

Меню Енерджи на H-EAT Food

Менюто „Енерджи“ е хранителен режим, при който съотношението между макронутриентите е 50% протеин, 30% въглехидрати и 20% мазнини. Този хранителен режим е с повишен прием на въглехидрати, за сметка на белтъчините и мазнините. Включва основно месо, риба, оризови и зърнени култури, картофи, млечни продукти, плодове и зеленчуци. Консумацията на масла и мазнини е умерена. Заложените хранения са разпределени между 4 и 6 пъти на ден, в зависимост от твоето ежедневие, поставена крайна цел, калориен прием и т.н.

Режимът е предназначен е за хора, които се нуждаят от по-голям енергоприем. Подходящ е за хора, които спортуват активно и практикуват спортове с по – голяма продължителност на физическото натовареност над 1 час – спортове с високоинтензивни натоварвания тип crossfit тренировки, стандартни високообемни тренировки с тежести, лека атлетика, маратони, ултрамаратони, колоездене и др.

Вегетарианско меню

Вегетарианското меню на HEAT

Менюто „Вегетарианско“ е балансиран хранителен режим, който включва всички микро и макронутриенти, необходими за поддържане на балансиран, здравословен начин на живот. Режимът се състои в 4 хранения на ден – закуска, обяд, следобедна закуска и вечеря и включва пресни, здравословни храни на растителна основа, които осигуряват протеини, антиоксиданти и фибри. Той ще ти предостави нужните хранителни вещества и енергиен прием, необходим ще поддържане на добра физическа форма.

Детокс меню

Детокс менюто на H-EAT Food

Менюто „Детокс“ е хранителен режим изготвен за период от 5 дена, като включва консумация на смутита, ограничено количество протеин, приет под формата на бяло месо и риба, много плодове и свежи зеленчуци.

Спазването на тази програма за посочения период от време би повлияло положително на организма, тъй като ще доведе до прочистването му от натрупаните токсини и свободни радикали, което от своя страна ще допринесе за повишаване на енергията и обмяната на веществата, подпомагане на храносмилането, подсилване на имунната система и подобряване на състоянието на чревната флора в организма. Тази програма не е създадена с цел постигане на бързо и лесно отслабване в рамките на няколко дена.

Кето меню

Кето менюто на H-EAT Food

Менюто „Кето“ е хранителен режим, при който съотношението между макронутриентите е както следва: 60% мазнини, 35% протеини и 5% въглехидрати. При този хранителен режим се комсумират – мазно месо и мазна риба, яйца, масло, сметана, кашкавал, ядки, семена, авокадо и зеленчуци с ниско съдържание на въглехидрати. Ястията се обработват и овкусяват единствено с висококачествени масла. Заложените хранения са разпределени 2 пъти на ден, в зависимост от твоето ежедневие, поставена крайна цел, калориен прием и т.н. В някой случай по желание на клиента може да бъде добавено и едно допълнително хранене (закуска или междинно хранене), базирано на яйчена основа.

Режимът е подходящ за сваляне на килограми и редуциране на подкожни мазнини. Предназначено е както за активни спортисти, така и за хора, които работят в офис и нямат достатъчно време да спортуват.

Индивидуално меню

Индивидуалното меню на H-EAT Food

Менюто „Индивидуално“ е хранителен режим, изцяло съобразен с предпочитанията на клиента по отношение на продукти, които следва да бъдат включени в менюто или изготвен вече режим на хранене от лекар или друг специалист.

Всяка едно от посочените менюта, с изключение на Детокс меню и Кето меню, може да бъде предложено в различен дневен калориен прием от 1300 до 3000 ккал. При изготвяне на дневните хранителни режими за своите клиенти, ние от H-EAT Food се съобразяваме с предпочитанията на всеки клиент, желания за брои хранения включени в менюто, с наличието на алергии или непоносимост към определени храни, поставен крайна цел и т.н.

Независимо дали имате нужда от промяна в хранителния си режим, подобряване на тренировъчните резултати, намаляване на тегло или покачване на мускулна маса, екипът на H-EAT Food може да бъде Вашия партньор по пътя към успеха. Ние подхождаме

Ние подхождаме индивидуално към всеки един клиент и ще ти окажем нужното съдействие независимо от затрудненията и въпросите, които имаш при работата със сайта, спазването на хранителния и/или тренировъчния режим.

Избери своя режим тук!